Lagi Design

Salam.

Ni ade lagi skit…gamba2 baju yg dah siap dijahit untuk dikongsi bersama-sama.

Yang kat bawah ni baju adik. Recently jahit masa lepas raya.

ros-bud_ayu.jpg

Untuk baju adik ni kite gabungkan teknik tali air, rose bud ngan slanting. Daun tu kite pakai teknik tali air. tambahkan wane pink skit..kasi highlight kat situ. Untuk ros bud tu, tgh bunge kite jaitkan teknik 3 serangkai.  Pastu baru le dikelilingkan dengan manik lain untuk jadikan kudup bunge rs ni. Simple je..

Ni kat hujung tangan baju kurung kite masa raya 2006..tgn-baju-ijau.jpg

Yang ni, kite pakai teknik tali air & stem. Pastu in between the flower kite jahitkan secara rawak manik2 silinder. Kasi penuh ruang.

Lain2 baju cutomer yg pernah mendapatkan khidmat menjahit dr kite tak dpt nak captured. Dah terlepas…nak dptkan balik dah kene collect plak….heehee..

 insya allah lepas ni kite uploadkan lagi skit..

3 Responses to Lagi Design

  1. azi says:

    Tahniah….kita sama2 belajar create blog……kalau leh besarkan sikit gambar lagi best nak menelek……nanti masukkan link kita leh http://mira05.fotopages.com

  2. blogsulaman says:

    azi..

    thanks for your comment .. mmg perasan pun gamba cinonet..link azi kite dah masukkan..

  3. Mark says:

    Wow, this article is fastidious, my sister is analyzing
    these things, therefore I am going to let know her.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: